You are not allowed to view shoutbox.

JÖN A IV. HARC VERSENY !!!

Már néhány napja megkezdődött az előzetes regisztrálás itt a honlapon. A verseny időpontja 2009. november 7. szombat 8-24 CET. Idén először lehetőség nyílik arra is, hogy a bevett csapatok megtarthassák korábbi HC kódjukat, ha az azt megelőző verseny korábbi csaptából legalább ketten neveznek a következő versenyre és ezt a nevezéskor kérelmezik. Így az új csapatok már nem kaphatnak a 109-es divízióban, csak magasabb sorozatszámú suffixet. Ez a szabály is több versenyző kérésére módosult. Megtarthatják HC suffixüket abban az esetben is, ha a korábbi versenyek során már legalább kétszer használták ezt a kódot.

Bővebben: JÖN A IV. HARC VERSENY !!!

HARC verseny munka közben :-)

Igaz, kissé megkéstem vele, de most leltem időt, és kaptam noszogatást Silviustól, hogy elmeséljem a versenyünket, ahogy én  éltem meg. Aznap, szombaton sajnos (mert nem tudtam a rászánt időt a versenyre fordítani), és szerencsére (mert végre pénzért dolgozhattam), munka közben, pontosabbankét húzós munkás etap között kikapcsolódásképp rádióztam veletek, pontosabban néhányotokkal.

Bővebben: HARC verseny munka közben :-)

Beszámolók a versenyről

Érkeznek a színes, képes beszámolók a versenyről. Aki még nem írt most tegye meg. Ebben a cikkben folyamatosan frissülnek majd a szövegek, érdemes gyakran megnyitogatni!

AKIK KÜLDTEK BESZÁMOLÓT:
109HA005 - 109HA185 - 330HA/HC1 -  109HA/HC5 - 109HA160- 109HA/HC4 (videók) - 109HA058

Bővebben: Beszámolók a versenyről

A 3. Nemzeti HARC Verseny végeredménye

Egy hónapos türelmi idő után véglegesítettük az eredményeket. Ennek tükrében kihirdethetjük, hogy 109HA005 - Attila, egyéni állomásként, megnyerte a versenyt. A dobogó másik két fokára a két HC1-es állomás, Silvius és Soma szlovákiai aktivációja, valamint Fityek és Zsolti mátrai csapata került.

Bővebben: A 3. Nemzeti HARC Verseny végeredménye

Kedvcsináló a versenyhez

 Sziasztok 2009. május 9-én reggel 8 órakor kezdetét veszi a HARC 3. versenye! Hogy kedvet csináljunk az induláshoz a még gondolkodóknak egy közel 10 perces animációval mutatjuk be azokat az állomásokat, akik 04.23-ig már megküldték nevezésüket. Ezt a filet a Google Earth programmal lehet lejátszani. Csak akkor fog működni, ha van ilyen program már telepítve a gépedre. Mivel ingyenes és hasznos, javasoljuk töltsétek le innen. Elsőként töltsétek le és telepítsétek ezt a filet , hogy megjelenjenek a verseny QTH-k a Ti Google Earth-szötökben is. Eztkövetően töltsétek le a körutazást , kapcsoljátok be a hangszórókat és máris kezdődik az éteri barangolás.

Bővebben: Kedvcsináló a versenyhez

Joomla templates by a4joomla