You are not allowed to view shoutbox.

Digitális majális

Bár Magyarországon még az amatőr körökben sem különösen nevezhető elterjedtnek a digitális üzemmódok használata, a májusi OB futammal mégis igyekszünk tovább népszerűsíteni a PSK, SSTV, Hellschriber és egyéb alkalmazásokat. 

Bővebben: Digitális majális

HARC OB állása a SOTA I. futam után

A végeredmény még nem hivatalos, ha valaki nem látja magát jelezze!

Bővebben: HARC OB állása a SOTA I. futam után

A HARC 3. OB futamának végeredménye

Igaz már 18-an mondhatják magukról, hogy pontokat szereztek a HARC OB-n, mindösszesen csupán öt olyan klubtársunk van, aki eddig valamennyi futamról küldött logot. Közülük négyen már jelentős pontöbbletre tettek szert és elhúztak a középmezőnytől. Az élen ismét Attila2 végzett, bár most nemsikerült neki újabb pontrekordot felállítani, de így is utcahosszal vezet.

Bővebben: A HARC 3. OB futamának végeredménye

Szép idő volt az első SOTA fordulón

 Remek időjárás örvendeztette meg azokat, akik hétvégén kézi erővel vitték fel a csúcsra felszereléseiket és onnan rádióztak, amíg az akkumulátor bírta! Aggregátoros résztvevőről, még nem kaptunk jelentést!
Ezúton hívjuk fel figyelmeteket, hogy aktivációitokról ne csak képgalériáitok linkjeit, hanem rövid beszámolót is küldjetek! [ja, ez a kép direkt van fejjel lefelé! :]

Bővebben: Szép idő volt az első SOTA fordulón

Megáll az FM!

Hogy valóban megállja-e helyét az FM üzemmód ezen a hétvégén, azt épp Ti bizonyíthatjátok, ha részt vesztek a HARC OB soron következő futamán!

Bővebben: Megáll az FM!

Joomla templates by a4joomla