You are not allowed to view shoutbox.

Újévi köszöntő


Itt az új esztendő számunkra is, reméljük valóban terjedésben és DX-élményekben gazdag lesz.
Közös célunk, hogy felpesdítsük az étert a magunk számára is, hiszen minél többen rádiózunk minél többet, annál izgalmasabb lesz bekapcsolnunk a rádiót, egy hétvégén, különösen minden hónap utolsó hétvégéjén, amikor a HARC Napok invitálják a kedves rádiósokat, hogy hegyekre menjenek, Geodéziai tornyokat hódítsanak meg, vagy egyszerűen csak kitelepüljenek a közeli kilátóba.

Bővebben: Újévi köszöntő

Négy évesek lettünk

Egy kis közös nosztalgiázásra hívlak titeket, visszakeresgettem az interneten, a HARC megszületésének nyomait, egy kicsit elkéstünk a köszöntéssel, de azért boldog születésnapot mindenkinek!

Bővebben: Négy évesek lettünk

IV. Regionális Rádióstalálkozó

A Rezi-vár Tök jó

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, rádióst és nem rádióst, 2008. május 24.-én a Keszthelyi-hegység északi részén található Rezi-várba.
Amit garantálni tudunk : Rádiózás, evés, ivás minden mennyiségben, geoláda, lenyűgöző táj és panoráma, 100% érintetlen természet.


Bővebben: IV. Regionális Rádióstalálkozó

HARC-os póló

HARC PólóSziasztok!
A napokban egy másik társasággal póló projectbe kezdtünk,és szerintem mi is készíthetnénk hasonlót!Hotel Alfa Radio Club - Hungary és mindenkinek a saját hívójelével,persze csak aki igényli!Tök jó

Bővebben: HARC-os póló

Holland megfigyelés

Nem egy nagy hír, de izgalmas volt látni, ahogy megjelent ma a dán clusteren ez a kis sor:

07-03-2008 08:46:30 19DX077 27405 USB NETHERLAN HUNGARY 109 SWL lots of truck drivers 

Sajnos állomásaink nem voltak éppen az éterben a terjedés meglovagolásásra.
A log tanúsága  szerint, holland DX-er észrevette, hogy a magyar kamionosokhol forgalmaznak. Persze korántsem biztos, hogy hazai forgalmazást hallott, az is lehet éppen Hollandiában akadtak egymásra és nem is volt terjedés!

Joomla templates by a4joomla