You are not allowed to view shoutbox.

Harmadik alkalommal találkoztak a HARCosok

Normal 0 21

 

Harmadik alkalommal került megrendezésre a Hotel Alfa Rádió Club éves találkozója. Még ha, az időjárás és a birokrácia nehezítette is a szervezést és magát a bulit, annak ellenére is fergeteges dínom-dánommal ünnepelték klubbunk tagjai a viszontlátást. Élménybeszámolók lapozás után.

Bővebben: Harmadik alkalommal találkoztak a HARCosok

Third H.A.R.C meeting

    We organize H.A.R.C meeting again this year. Between June 25 and 27. We will be active in the band naturally on the 27.555 and 27.470 frequencies. If you want a special card from 109HA000 activation please send normal contribution + SAE to the QSL office.
More informations below...

Bővebben: Third H.A.R.C meeting

400 HARC-os

 Rádióklubbunk talán a legnagyobb létszámú rádióklub ma Magyarországon. 109HA1062 Sanyi volt éppen az, aki négyszázadikként regisztrált a 2008-ban indult új honlapon. A jövőben azt szeretnénk, ha ez a 400 ember mind aktív tagja lenne klubunknak, küldenének a clusterbe bejegyzéseket, ötleteket a levelezési listán, gyakran csinálnának aktivációkat, versenyeket és élveznék az éteradta örömöket együtt a többiekkel. Ennek reményében kívánok Boldog Ünnepeket és Terjedésben Gazdag Boldog Újévet minden kedves HARC-osnak.

2010-ben újra!!!! Családi rádiós talákozó Nován a Csicsergőben

Most már hagyományá vált Nóvai rádióstalálkozó megint megrendezésre kerül. A klubunkból a korábbi években szép számmal vettek részt ezen a találkozón.

Bővebben: 2010-ben újra!!!! Családi rádiós talákozó Nován a Csicsergőben

Elvetemült loggerek

Logolni jó, arra való a HARC Cluster is, hogy bármikor, bárhol visszakereshesd összeköttetéseid naplóját.
A 2008-ban indult adathalmaz szépen hízik, 2009-ben a cikk megjelenéséig másfélezernél is több log került bele, ami ebben a terjedésszegény időszakban is meglepő. Az elkövetők száma azonban még csekély. Közel 60 HARCos használja csak a HARC Clustert közülük csak néhányan napi szinten. Hogy ki a legelvetemültebb? Kiderül cikkünkből.

Bővebben: Elvetemült loggerek

Joomla templates by a4joomla