You are not allowed to view shoutbox.

Nehéz fegyverbe HARC-osok! (FRISSÍTVE!)

 Természetesen ez nem egy hadüzenet, de valahol mégis az. Néhány HARC-os összefogott az elmúlt időszakban, hogy komolyabb QTH-t építenek és a jól muzsikáló vertikál mellé felkerül egy több elemes vízszintes Yagi is. Néhányan már el is indultak ezen az úton, hadat üzenve a sikertelen pile-upoknak, meg nem csinált DX-eknek és a dögunalomnak.

Bővebben: Nehéz fegyverbe HARC-osok! (FRISSÍTVE!)

Bicajos rádió

Több cikk is napvilágot látott már a témában, és úgy látszik több vállalkozó szellemű HARC-os belefogott a project megvalósításába. Az alábbiakban 109HA1963 Tóni beszámolója következik:

Bővebben: Bicajos rádió

Kerékpáros Rádiózás

Egyre többen hódolnak a bringáról való rádiózásnak, amint olvashattuk korrábban Flala/békarádió avagy 109HA058 cikkében, nem telt el sok idő és ime itt van egy másik társunk is aki ezt kipróbálta, megvalósította és használja is. Lássuk tehát 109HA021-Zoli beszámolóját:

 

Bővebben: Kerékpáros Rádiózás

Ez is egy megoldás

Európa beindul, a sógorok is szeretik a bringás rádiózást! Dorogi Zoli küldött nekünk egy újabb videót, amelyen egyosztrák kerékpáros megoldása látható és milyen érdekes úgy kirándulni, hogy a cucc ott van a bringán, nem kell külön cipelni az akkut, antennát, rádiót.

Bővebben: Ez is egy megoldás

Bringarádió

 Most a már kipróbált és bevált ECO mobil vertikál antennáit felhasználva fogtam a gondolat megvalósításához. Megint nekirugaszkodtam a bringám antennásításához.

Bővebben: Bringarádió

Joomla templates by a4joomla