You are not allowed to view shoutbox.

Négy elemes Yagi

 Néhány napja egy ismerősöm hívta fel figyelmemet egy akcióra, melynek keretében számomra elérhető közelségbe került egy antenna, amiről már régóta álmodoztam. 

Bővebben: Négy elemes Yagi

Nehéz fegyverbe HARC-osok! (FRISSÍTVE!)

 Természetesen ez nem egy hadüzenet, de valahol mégis az. Néhány HARC-os összefogott az elmúlt időszakban, hogy komolyabb QTH-t építenek és a jól muzsikáló vertikál mellé felkerül egy több elemes vízszintes Yagi is. Néhányan már el is indultak ezen az úton, hadat üzenve a sikertelen pile-upoknak, meg nem csinált DX-eknek és a dögunalomnak.

Bővebben: Nehéz fegyverbe HARC-osok! (FRISSÍTVE!)

Ez is egy megoldás

Európa beindul, a sógorok is szeretik a bringás rádiózást! Dorogi Zoli küldött nekünk egy újabb videót, amelyen egyosztrák kerékpáros megoldása látható és milyen érdekes úgy kirándulni, hogy a cucc ott van a bringán, nem kell külön cipelni az akkut, antennát, rádiót.

Bővebben: Ez is egy megoldás

Bicajos rádió

Több cikk is napvilágot látott már a témában, és úgy látszik több vállalkozó szellemű HARC-os belefogott a project megvalósításába. Az alábbiakban 109HA1963 Tóni beszámolója következik:

Bővebben: Bicajos rádió

Kerékpáros Rádiózás

Egyre többen hódolnak a bringáról való rádiózásnak, amint olvashattuk korrábban Flala/békarádió avagy 109HA058 cikkében, nem telt el sok idő és ime itt van egy másik társunk is aki ezt kipróbálta, megvalósította és használja is. Lássuk tehát 109HA021-Zoli beszámolóját:

 

Bővebben: Kerékpáros Rádiózás

Joomla templates by a4joomla