Új kategóriák jelentek meg 2016-ban a HARC Országos bajnokságában. Ennek értelmében módosítanunk kell a szabályokat is, hogy mindenki számára igazságosak lehessenek. A változások jelenleg csak a HARC OB HA-t érintik, a HARC OB DX megy a régi rendben.

Az idő számítása emberi találmány (viszonyítási alap az elmúlásra). A naprendszerünk bármely bolygóján ez már nem lenne helytálló.

Boldog Újévet minden HARC tagnak! Az elmúlt év sok szépet hozott, a rossz dolgokat felejtsük el. Én is arra gondolok, ami bearanyozta 2015-öt. Szeretnék köszönetet mondani az aktív állomásoknak, akik a hazai és a nemzetközi éterben is gyakran CQ-ztak, öregbítve 11 éves klubunk hírnevét. Gratulálok 109HA853 Sanyinak és 109HA400 Ferinek, 2015 bajnokainak kitartó és szép DX munkájukhoz. Kívánom, hogy jövőre még nagyobb HARC-ban érjenek el még szebb eredményeket. 

 

A 109HA1662 SILENT KEY.

Izgalmas kiállítás nyílt 2015.05.28-án Nyíregyházán! Egészen június 26-ig ismerkedhettek a CB történelmével a Kupé Galériában!

A weboldal költözéssel kapcsolatban a hotelalfás e-mail címek igénylése is lehetségesé vált.Az új e-mail szervert el lehet érni webes felületen vagy egyéb levelező szoftverekkel is.

Aki Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail szeretne igényelni az a következő e-mail címre írja meg az igényelt címet és a hozzátartozó jelszót!Amint élesedett az e-mail fiók,kaptok egy válasz e-mail a szükséges beállításokkal!

Ide írjatok : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A következő kvíz 2014. március 8-án (szombat) este 8-kor lesz a 27.385 MHz-es frekvencián.