A közakarat szent, ezért töröltük a QRA lokátor kocka kötelező naplózását az OB futamokról. Meghagytuk opcionális lehetőségként, mert sok dologra jó ha használjátok, az azonban tény, hogy éppen a mobilos futamon elég szerencsétlen volt ezzel előhozakodni.

Cikkünkben 109HA585 PMR-es projektjéről tájékoztatunk Titeket, mivel közületek is sokan DX-szelnek 65cm-en. Reméljük Istvánék munkája sok-sok örömet szerez majd a hazai rádiós közösségeknek. Az átjátszó tesztüzeme 2009. július 18-án, pénteken estétől kezdődik és vasárnap estig tart. A későbbiekben állandó jelleggel tervezik az üzemeltetését. Észrevételeitekkel keressétek meg bátran Istvánt!
109HA000Sziasztok HARC-osok!
E remek találkozó után biztosan sokan rendelkeztek olyan fényképekkel mint a mellékelt!:)
Aki hajlandó rá és megosztaná velünk azoknak létrehoztunk egy FTP kapcsolatot.Kérünk mindenkit aki feltölt készítsen egy könyvtárat és nevezze el a feltöltőt!Ahogy időnk engedi ezeket a képeket bemásoljuk a képgalériába,és mindenki megtekintheti azokat.
Hamarosan lesz külön tárhely a videóknak is!
Várjuk képeiteket.
Üdv: HARC Team
__
Elnézést mindenkitől, hogy erről a hírről nem készült időben cikk, de a honlapot többen szerkesztjük és dolgozó, elfoglalt emberek lévén sajnos nem tökéletes közöttünk a kommunikáció. 109HA037 Joe, nagyon helyesen, már időben élesítette a rendszert az új versenyre, amely 2009 május 9-én, szombaton lesz első ízben az idén.
Kérjük a már regsiztrált DX-ereket, hogy ha kedvük tartja, saját adataiknál adják meg telefonszámukat is. Ezt az információt kizárólag a HARC tagjai láthatják és azt a célt szolgálja, hogy elérhessük egymást fontos ügyekben, jelezhessük egymásnak a terjedéseket, vagy egy kis QSO-t összehozzunk, ha éppen a másik vételkörzetébe érünk, vagy jó a terjedés.  Természetesen nem kötelező megadni a számot, de nektek lesz jobb, ha mégis megteszitek. Igyekezzünk azért ne menni a másik idegeire, mondjuk naponta 5x nem illik valakit felhívni apróbb ügyek miatt.Nevetés
ShoutcastLehetőség van,lenne egy 200 férőhelyes webrádió müködtetéséhez a klubbon belül.Várjuk olyan tagok jelentkezését,akiknek lenne kedvük és idejük is rövid müsorok szerkesztéséhez.
Tagjaink közt van "profi" broadcast rádiós is,ő is biztosan segíteni fog!Ártatlan
Müsorok tartalma lehetne érdekes QSO beszámolók,esetleges QSO felvétellel együtt,minden más ami a 11m-el kapcsolatos.
Várjuk véleményeteket a témával kapcsolatban,melyről szavazást is indítottunk.
HARC Team

Mintegy 1700 QSL lap 3 különböző változatban készült el rendelésetek szerint. 2008. szeptemberében mindenki megfogja kapni őket, aki rendelt. Ebben két új előlap is szerepel és egy teljesen új hátlap is. A rendelést továbbra is 109HA857 Józsi veszi fel. Utánrendelés lehetséges, ha megfelelő mennyiség összegyűlik. A lapok 20ft-ba kerülnek, vastag karton, első oldal laminált, hátsó oldal golyóstollal is könnyen írható matt karton. 15*10-es freebander méret! Javaslom rendeljetek fajtánként nagyobb mennyiségben, hogy minél hamarabb tudjunk leadni rendelést.  Cikkünkben láthatóak a lapok, amelyek közül választhattok. Köszönjük 109HA857 Józsi nagyszerű közreműködését és Pali bácsinak a gyors munkát, valamint HA002-nek, HA037-nek és HA182-nek a tervezést.