Ha Isten és mi HARC tagok, valamint az időjárás is úgy akarja, megrendezésre kerül 2016. júl. 7. (csütörtök) - 2016. júl. 10. (vasárnap) -ig, vagy kifulladásig a "nemtudénhanyadik" klub találkozó. 

Időpont:    2016. július 7. 00:00-tól, ki meddig szeretné, vagy ki meddig akar ott lenni!!

Baja Dunapart Nagy-pandúr sziget 109HA005 Attila-2 nyári QTH-ja, 6500 Baja Futrinka u. 28-30.


A helyszínt, sátorozási , bográcsozási, étkezési, fürdési, rádiózási, lehetőséggel klubtársi barátságból biztosítom. Lehet kajakozni, ping-pongozni, tollas-labdázni, beach-ballozni, ladikozni, amihez itt adottak a feltételek...
Kisebb gyerekeknek pl. kincsvadászat, a nagyobbaknak (szülői felügyelettel) és felnőtteknek fürdési, napozási lehetőség stb., közös szervezésben a ház mögötti erdős területen vagy a Dunán, velünk szemben lévő (600 m.) homokzátonyon van lehetőség. Ez a legközelebbi "sziget" a bátrabbaknak sátorozási, kitelepülési lehetőség. Ez csak vízi járművel közelíthető meg. A ház kerítésétől egy méterre halad el egy kerékpárút. Aki kerékpározni akar, hozzon bicajt! Erdei sétára, barangolásra, városnézésre is van lehetőség. A városi kikötőből sétahajózás is lehetséges. Kisebb csoportok vízitaxival is mehetnek egy kört... A belváros autóval 6 km, gyalog, kerékpárral 3 km, vízi úton a városi kikötőben kikötési lehetőséggel 2,5 km. lenne, ha nem kellene körbe kerülni a Petőfi-szigetet! :) Körbekerüléssel 6 km.
Parkolási lehetőség kb. 15 autónak van. (lehet több is ha rendezetten csináljuk)

Kalauzolásra valamelyik CB, PMR, URH frekit majd kijelölünk...

Ez egy kis nyaraló, nagy területtel, tehát csodát ne várjatok! Egy WC, egy kicsi fürdőszoba... Tisztálkodási lehetőség ennyi, vagy a DUNA folyó és a SUGOVICA, valamint szabadtéri egy db. csapvizes (nyáron 14-15 C fokos) zuhany...

Ezekben a napokban van Baján a minden évben megrendezésre kerülő, és igen nagy népszerűségnek örvendő Halfőző Fesztivál, ami az arra érdeklődőknek sok kulturális programot kínál. Esti programként aki akar mehet amerre lát. Este 10-kor tűzijáték!!

Aki külön szállást szeretne igénybe venni, annak saját magának kell foglalni, nagyon időben, mert a Halfőző Fesztivál miatt már jó előre le vannak a szálláshelyek foglalva! Szépkártya és Üdülési csekk elfogadó helyek vannak, a neten nézzen körül aki nem akar sátorozni.
Szálláslehetőség a sok közül.


Kaját a Miki főzi (bár még nem tud róla), aki akar és igényli előre jelezze és arra kérünk pénzt majd, nem tudom mennyit. (Ezt a Miki és 600-as Erzsi intézi.)
Kaját főzhet magának mindenki, a HELYET biztosítom, de ahhoz a hozzávalókat ti hozzátok.

Ennyit dióhéjban! Remélem lesz kedvetek eljönni!

A találkozóval kapcsolatosan minden kérdésre válaszolok itt ezen az oldalon, privátban is, emailben is. 
(109HA005kukacgmailpontcom)
A szó elszáll, az írás megmarad alapon telefonálni nem nagyon szeretnék... 

Gyertek várunk Benneteket! 

Üdv! 73, 88

Házigazdák:

Prohászka Attila, 109HA005, HA8PA
Ifj. Prohászka Attila 109HA098 Kiskapitány
Prohászka Tamás 109HA2002 Kisjeeppes

Szervezők: Chornitzerné Erzsébet
Miklós Chornitzer
Silvius B. Dabis és még aki akar szervező lenni