You are not allowed to view shoutbox.

HARC találkozó 2014.

 


Ezúton szeretnénk meghívni Titeket a tavaszi HARC találkozónkra, 
ami Nógrád megyében, az Ipoly parti, Szécsényben lesz 2014 áprilisának utolsó hétvégéjén. 

Egészen pontosan a Robinson-szigetek nevű táborban, fűthető faházak illetve sátorozási lehetőség is van. Egy nagy, fedett terasz is rendelkezésünkre áll, ahol eső esetén akár 30-40 ember is elfér, asztaloknál ülve. 

A dátum: 2014. április 25-26-27, azaz péntek-szombat-vasárnap.

A tábor területén van egy kilátó, melyre fölszerelhetjük az antennát, tehát a közösségi állomást (109HA000)  így megoldhatjuk egyszerűen. Van kulturált toalett és zuhanyzó is. Áram nincs, de a gazdának van aggregátora, illetve mi is vihetünk magunkkal. 

Horgászati lehetőség is van akár a szigetek tavain, holtágain, akár az Ipolyban, természetesen érvényes állami engedély és területi jegy birtokában. A tavakban, holtágakban rengeteg szép csuka lakik, tipikus ragadozóhalas pálya. Az Ipoly domolykós, balinos revír. 

Étkezés:
Két megoldás kínálkozik: 

1. Mindenki hozza magával amit enni akar

2. Én főzök bográcsban. Szombaton ebédre gulyásleves, vasárnap ebédre hagymás bab.  (reggelit mindenki saját maga oldja meg, vacsorára lehet közös tűz, vagy grill mellett sütögetni, amit szintén mindenki maga abszolvál.

Amennyiben a bográcsot választjuk, én szállítok hozzá mindent. (műanyag tálak, evőeszközök, kenyér) Elsődleges számításaim szerint a gulyás kb 600/fő, a bab 500/fő költségre jön ki. (Ez az összeg tartalmazza a kenyeret, tányért is.)

Szállás:

2 ágyas faházak (világítás egyénileg elemlámpával, gyertyával) vagy sátor. 

A honlapon megnézhetitek az árakat, amelyek kicsit emelkedtek az idén, de csak néhány száz forinttal. 

Megkérnék mindenkit, aki benevezne a buliba, az mindenképp jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen az igényeit, mert legkésőbb Április elején le kell adnom a létszámot a tógazdának, illetve nekem is rá kell gyúrnom a kaja alapanyagainak beszerzésére. 

A részvételi összeget utalni kell majd egy számlaszámra, amit mindenkinek, aki jelentkezik, e-mailben adok meg. Kérjük a megjegyzés rovatba írjátok be a hívójelet !!!

E-mailben elég a hívót írni és hogy hány fő, milyen kajaigénnyel, mennyi időre jön, sátorral, vagy faházban.


Remélem összehozunk egy emlékezetes HARC bulit és aktivációt, amin minél többen részt veszetek!

Bővebb információk a helyszínről

Ez pedig az antennatartónk lesz:

 

 

Joomla templates by a4joomla