You are not allowed to view shoutbox.

HARC találkozó (2012.09.22.- Mogyoród)

HARC találkozó alkalmával újra aktiváltuk a klub különleges hívójelét a 109HA000-át. Köszönjük 109HA767 Norbi szervezését.

Hát én is elmentem ha már megígértem. Mikor odaértem már mindenki ott volt, gulyás rotyogott a bográcsban. Az állomás már harcra készen várt. Felszerelés:Yaesu FT-2000,Sirio GPE-27,és 4el. yagi. Bár én csak néhány QSO-t csináltam de jó volt újra rádiózni :)

Silviusnak sikerült összehozni 1 amerikai és 2 kanadai állomást. Persze mindig összekeverte a saját és a klub hívójelét. Sokat beszélgettünk, ittunk, ettünk. Norbi hozott valani szilva páleszt aminek a felét én ittam meg:)

Attila2 mondta ha elmennek a vendégei feljönnek. Hát ő meg párja olyan elvetemült rádiósok hogy tényleg feljöttek Bajáról Mogyoródra. Mikor már felértek szinte mindenki elment, csak páran maradtunk. Silvius már annyira fáradt volt hogy Norbi hazavitte Szilasligetre, a szomszédba. Lekapcsoltuk az agregátort és alvás. Attilláék ketten a combo dobozosba aludtak mi 3man Norbi autójába aludtunk vagy is csak szerettünk volna aludni mert a Skoda Superb jó autó, drága autó, de benne aludni igen kényelmetlen. Valamikor hajnalban Norbi felébresztette a tábortüzet és ott próbált aludni de ott se tudott. Reggel álmosan és fáradtan és kicsit másnaposan ébrettünk. Bontottuk az állomást és hazamentünk valamicskét kényelmesebben pihenni.

Részemről én nagyon jól éreztem magam. Köszönet a szervezésért és mindenkinek akivel még nem találkoztam és akit már régen láttam.

Üdv és 73 DX+51

109HA780/Feri

Sok-sok kép a facebookon!

 

 

Joomla templates by a4joomla